Mulder Europe
is onderdeel van de
Van Aalst Group

Mulder Europe i s onderdeel van de Van Aalst Group

MULDER betonmixers zijn een uniek product van Nederlandse bodem met
een hoge kwaliteit door gebruik te maken van de allerbeste materialen en
onderdelen om de levensduur te verlengen en de onderhoudskosten te
verlagen. Hierdoor bieden wij een product aan met een zeer goede prijs /
kwaliteit verhouding.
MULDER betonmixers zijn een uniek product van Nederlandse bodem met een hoge kwaliteit door gebruik te maken van de allerbeste materialen en onderdelen om de levensduur te verlengen en de onderhoudskosten te verlagen. Hierdoor bieden wij een product aan met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.

Van Aalst Group Structuur

Van Aalst Group

Smart Innovative Solutions

Van Aalst Group is opgebouwd rond een groep van onafhankelijke bedrijven die gespecialiseerd zijn in specifieke gebieden binnen de pneumatische vrachtafhandeling van machines, apparatuur en de ontwikkeling ervan, voor transport en distributie naar de Marine & Offshore en de bouwindustrie wereldwijd.

Safeway

Leading the way in offshore access

Safeway loopt voorop als leverancier van loopbruggen die worden gebruikt op offshore windparken, met de unieke capaciteit om op een geostationaire positie te blijven tijdens het overzetten van personen. Dit stelt het schip in staat om zijn koers naar eigen inzicht te kiezen, wat cruciaal is voor het behouden van de positie. Dankzij de combinatie van een mast die rolbewegingen compenseert en de mogelijkheid om te zweven, kan Safeway altijd verbinding maken met elke zijde van de offshore-structuur. Dit resulteert in een ongeëvenaarde werkbaarheid in de praktijk, met een comfortabele en snelle overdracht.

Van Aalst Marine & Offshore

Smart Innovative Solutions

Marine & Offshore is gespecialiseerd in het ontwerpen van bulkafhandelingssystemen voor maritieme en offshore toepassingen. De op maat gemaakte systemen verhogen de productiviteit van uw schip. Met service en jaarlijkse gezondheidscontroles zorgt Van Aalst Marine & Offshore ervoor dat uw systeem en schip soepel varen.